![Romige vegan broccoli en kaas soep Romige vegan broccoli en kaas soep](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32DD9FC7-21D2-4267-A391-210FADC6A7EF/Derivates/c7696949-904d-4ed0-bad2-98f1523fee32.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
or 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1032 mg
In Collections
Alternative recipes
Romige courgettensoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Parmezaan op plantaardige basis
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Romige snijbietsoep
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Aardappel-preisoep
40 Min
Pompoensoep
35 min