![Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst. Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91ab1df5-09cb-4ad3-be8c-0cd02c997bca/Derivates/e334a4ff-d74e-4e17-b593-7bab69006ea3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
or 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Zalm en venkel risotto
25 Min
Risotto bolognese
45 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min