Devices & Accessories
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Prep. 30 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
13 g
Calories
1685 kJ /
403 kcal
Fat
20 g
Fibre
3.2 g
Carbohydrates
41 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Snelle kaassoufflés
45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Asperge ovenschotel
1 h 30 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Quenelles met waterkerssaus
2 h 45 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 h 15 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Forelmousse
5 min
Zalm met venkel
40 min
Romige erwtensoep
40 min