![Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154160.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Spinazierisotto met asperges
40p
350 g sjalot kleuren
No ratings
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Peergelei
No ratings
Proteïnepudding
6h 35 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40p
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20p
Traditionele vruchtenjam
55 min