![Spinazierisotto met asperges Spinazierisotto met asperges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6E8694B-BC4E-4FB2-AF17-ABD9AB025C1C/Derivates/7c5a4fb7-4a94-4b1d-aa62-cf831481b8c9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Zalm en venkel risotto
25 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Fideuá van groenten
40 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Pompoenrisotto met spek
25 min