Devices & Accessories
Spinazierisotto met asperges
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
26 g
Calories
3008 kJ /
718 kcal
Fat
36 g
Carbohydrates
70 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Betty Bossi
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 h 45 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 h
Fideuá van groenten
40 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 h 20 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min
Basilicumpesto
10 min