Devices & Accessories
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Prep. 10 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
932.8 mg
Protein
43.5 g
Calories
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Fat
28.3 g
Fibre
6.3 g
Saturated Fat
9.3 g
Carbohydrates
19.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feesttafel
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 h
Geroosterde bananen affogato
No ratings
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
No ratings
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 h 15 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min