![Eendenborst met passievrucht en bietenpuree Eendenborst met passievrucht en bietenpuree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AF479BD-7572-4D2F-8400-F47FEBEAD254/Derivates/d7624cc6-52e1-4b89-91c3-e405e745c8bc.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Carbohydrates
- 19.3 g
- Fat
- 28.3 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 932.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
No ratings
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Hartenbroodjes
1h
Gerookte zalm sneetjes
No ratings
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1hod. 10min