Devices & Accessories
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Prep. 10 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Fat
18.14 g
Fibre
2.52 g
Carbohydrates
6.36 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekker en licht
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 h 5 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
No ratings
Halloween quiche
2 h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 h 10 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 h 45 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 h 25 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 h 15 min
Rundvlees Stroganoff
1 h
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 h 20 min