![Koud gebraad met courgette en muntsaus Koud gebraad met courgette en muntsaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa5a9e4f-dec6-4eff-af71-65c3f80da412/Derivates/e2282120-8d68-49bf-8760-2da6fcd0895e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
or 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optional)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 16.5 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 1109 mg
In Collections
Alternative recipes
Champagne en pompelmoes sorbet
Nessuna valutazione
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nessuna valutazione
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nessuna valutazione
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Ovengebakken groentechips
Nessuna valutazione
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Gefermenteerde rode uien
96h
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h