Devices & Accessories
Pittige Goulash met Donker Bier
Prep. 15 min
Total 3 h 10 min
8 portie
Ingredients
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Fat
17.4 g
Fibre
4.8 g
Saturated Fat
3.6 g
Carbohydrates
25.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Pad Thai
45 min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
No ratings
Ananas Dessert met Meringue
25 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min