Devices & Accessories
Tomatensoep met Burrata
Prep. 5 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
675.9 mg
Protein
16.1 g
Calories
1405.8 kJ /
336 kcal
Fat
24.6 g
Fibre
3.7 g
Saturated Fat
10.9 g
Carbohydrates
15.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
No ratings
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
No ratings
Quiche met kool en broccoli
1 h 30 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Veelzijdige gladde soep
45 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
No ratings
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
No ratings
Verse Tomatensoep
30 min