Devices & Accessories
Kip met rode paprika
Prep. 10 min
Total 1 h 5 min
4 porties
Ingredients
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (optional)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (optional)50 g
-
witte peper1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
22.7 g
Calories
996 kJ /
238 kcal
Fat
14.6 g
Carbohydrates
4.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Focus op gevogelte
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Noedelsoep
35 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min