Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (optional)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 801 kJ / 192 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Komkommersalade met dille
10 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gestoomde broodjes
2h 10min
Fideuá van groenten
40 min
Zachte graanrepen
1 godz.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Rode bietensalade
10 Min