Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
or 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 17.5 g
- Fat
- 19.2 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
No ratings
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Kip met 'mole verde' saus
No ratings
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Havermoutpap met vers fruit
15 min