![Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6054b943-e152-4821-9838-8dd1cf945bab/Derivates/0673ca7f-4d22-4756-ad00-998eb9f2acd3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g kipfilet (± 3 cm)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 25 g honing
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 500 g water
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 150 g rode paprika, in stukken (3-4 cm)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1504.3 kJ / 359.5 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 24.3 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 668 mg
In Collections
Alternative recipes
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Tomaat basilicum spread
5 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
No ratings
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
No ratings
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min