![Trio van rijst, vis en groenten Trio van rijst, vis en groenten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67277_362-0-4523-4523.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (optional)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 69.3 g
- Fat
- 19.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
No ratings
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Salade met kip en spelt
1h 15 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min