![Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C76681F3-5DF0-4BC4-A3F3-1DC51A9A8468/Derivates/871A3BD5-88EA-4056-A96E-46F3A9E0C87C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
or ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Pas d’évaluation
Tajine van kip met honing en pruimen
40 分钟
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Avocadomayonaise
15 分钟
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Antioxidantenboost
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 分钟
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 分钟
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min