Devices & Accessories
Zoetzure vis met rijst
Prep. 5 min
Total 1 h 5 min
4 porties
Ingredients
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (optional) om te besprenkelen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1320.2 mg
Protein
27.1 g
Calories
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Fat
12.4 g
Fibre
3.7 g
Saturated Fat
4.2 g
Carbohydrates
80.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chinese keuken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Paastuin
No ratings
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 h
Kip met citroen
50 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Groenteflan
1 h 35 min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 h 50 min