Devices & Accessories
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Prep. 20 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
teentjes knoflook3
-
verse gember20 g
-
honing2 el
-
1 el azijnrijstazijn1 ½ el
-
1 el sambal oelek, of 1 el Thaise chilipastaGochujang (Koreaans chilipasta)1 el
-
misopasta1 el
-
sojasaus naar eigen smaak1 el
-
geroosterde sesamolie2 el
-
kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden500 - 600 g
-
olie om in te vetten
-
150 g verse shiitakeverse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)150 g
-
water1000 g
-
rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)200 g
-
broccoli in roosjes200 g
-
geroosterd sesamzaad alle kleuren2 el
-
lente-ui in plakjes (1-2 mm)50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
638.8 mg
Protein
31 g
Calories
1912.3 kJ /
457.1 kcal
Fat
11.5 g
Fibre
3.2 g
Saturated Fat
1.5 g
Carbohydrates
58.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vis
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min