Devices & Accessories
Spaghetti met tonijn
Prep. 5 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
teentje knoflook volgens eigen smaak½ - 1
-
½ tl scherpe Spaanse peper, vers en zonder zaadjesscherpe Spaanse peper vers en zonder zaadjes1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
300 g tonijn in olie (uit blik), zonder vel en in blokjes (3 cm)verse tonijn zonder vel en in blokjes (3 cm)300 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
kappertjes, gezouten ontzout in koud water30 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse basilicum waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
cherry tomaat in kwartjes, zonder zaden400 g
-
water1200 g
-
spaghettini320 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
26.1 g
Calories
2050 kJ /
490 kcal
Fat
17.3 g
Fibre
4.3 g
Carbohydrates
61.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Gestoomde rijst
25 min
Gekookte pasta
20 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 h
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Penne met tonijn
35 min
Arabische kip met couscous
45 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Sinaasappelcake
1 h