Devices & Accessories
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Prep. 25 min
Total 9 h 15 min
4 porties
Ingredients
Caribische stoofschotel
-
800 g lamsstoofvlees, ontbeend, (zie variatie), in stukken (3-4 cm)lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)800 g
-
sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)50 g
-
citroensap, vers geperst (½ citroen)20 g
-
Worcestersaus60 g
-
teentjes knoflook3
-
uien gehalveerd150 g
-
selderstengels in stukken180 g
-
verse koriander2 - 4 takjes
-
gedroogde oregano2 - 3 snuifjes
-
1 gedroogd laurierbladverse laurierbladeren2
-
cayennepeper, gemalen1 - 1 ½ tl
-
olie25 g
-
20 g bruine suikergrof rietsuiker20 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout1 ½ tl
-
water450 g
Kopjes van gestoomde rijst
-
basmatirijst160 g
-
water400 g
-
zout4 snuifjes
-
4 tl boterolie4 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 porties
Protein
45 g
Calories
2438 kJ /
581 kcal
Fat
23 g
Fibre
3.9 g
Carbohydrates
45 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Chilli con carne
35 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 h 20 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Pastilla met kip
1 h 10 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Soubisesaus
No ratings