![Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E058B5C-2FF8-4452-BC47-93AF40403C94/Derivates/aa42849a-8597-4a83-8bdf-f9d81dab9bc3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Sodium
- 67 mg
In Collections
Alternative recipes
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
No ratings
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1j 10 menit
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
No ratings
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
No ratings
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
No ratings
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Bloemkool met kaas
55 min
Roergebakken champignons
55 min