Devices & Accessories
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Prep. 15 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
12.7 g
Calories
1590 kJ /
380 kcal
Fat
9.2 g
Fibre
3.9 g
Carbohydrates
65.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Starterskit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Paneer tikka pizza
No ratings
Fruitpapje met ontbijtgranen
No ratings
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 h
Groene smoothie bowl met gojibessen
No ratings
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 h 40 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 h 35 min
Noedelsoep
35 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min