Devices & Accessories
Zeevruchtenstoofpot
Prep. 15 min
Total 1 h 5 min
4 porties
Ingredients
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1654.1 mg
Protein
25.1 g
Calories
1154.6 kJ /
276 kcal
Fat
10 g
Fibre
4 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
17.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Comfort Food
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
All-in-one kip cacciatore
2 h 45 min
Bouillabaisse
No ratings
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
No ratings
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
No ratings
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 h 30 min
Mallorcaanse vissoep
40 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 h
Vegetarische chili
1 h 5 min