![Zeevruchtenstoofpot Zeevruchtenstoofpot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1d0a2a4d13374ccf5c2cbd9f78fb3fc/Derivates/646e717c394a0abe81c7f3556dd9ee084d391fc9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Carbohydrates
- 17.8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1654.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Rijstpudding
1h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Mallorcaanse vissoep
40min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min