Zeevruchtennat met champagne
TM6 TM5

Zeevruchtennat met champagne

(No ratings)

Ingredients

  • 40 g sjalotten
  • 300 g Champagne
    or 300 g mousserende witte wijn
  • 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
  • 300 g gekookte garnalen, gepeld
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 25 g bloem
  • 250 g room, elk type (van koemelk)
  • 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
  • 1 snuifje gemalen cayennepeper
  • 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
  • 2 - 3 snuifjes gemalen peper
  • citroensap
  • 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
  • 1 ei, losgeklopt

Nutrition
per 1 portie
Calories
5306.5 kJ / 1275 kcal
Protein
43.3 g
Carbohydrates
65.3 g
Fat
3.3 g
Saturated Fat
57.3 g
Fibre
3.3 g
Sodium
2010.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes