Devices & Accessories
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prep. 15 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optional)¼ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Fat
5 g
Carbohydrates
16 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Oosters koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Batch cooking - Basisrecepten
No ratings
Halloween quiche
2 h
Mango mojito
15 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
No ratings
Ovenschotel met kip en spek
1 h 10 min
Quiche met kip en peer
2 h 40 min
Koolsoep
50 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 h 40 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min