Devices & Accessories
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Prep. 25 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1152.5 mg
Protein
42.5 g
Calories
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Fat
37.8 g
Fibre
10.3 g
Saturated Fat
20.3 g
Carbohydrates
29.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Klassiekers
27 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip Fricassee met Asperges
1 h
Champagne en pompelmoes sorbet
No ratings
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Roze roerei
15 min
Kweeperentaart
50 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 h 40 min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Zalm met venkel
40 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 h
Klassieke sabayon
15 min
Waterzooi van Kip
1 h