Devices & Accessories
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prep. 20 min
Total 1 h 20 min
4 porties
Ingredients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
95 mg
Protein
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Fat
26 g
Fibre
1.2 g
Saturated Fat
5 g
Carbohydrates
7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Bernse Aardappelrösti met Spek
No ratings
Rode ogen gevulde eieren
No ratings
Koken van jasmijnrijst
35 min
Koken van basmatirijst
35 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 h 10 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Gemarineerde paprika's
55 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 h 20 min
Couscous met lam en groenten
50 min