Devices & Accessories
Mediterrane kippenpastei
Prep. 15 min
Total 50 min
6 porties
Ingredients
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
29 g
Calories
1612 kJ /
385 kcal
Fat
19 g
Fibre
4.2 g
Carbohydrates
24 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekkere kip
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geraspte Wortelsalade
10 min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 h 30 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
No ratings
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Paddenstoelentaart
1 h 30 min
Chocolade salami
3 h 10 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
No ratings
Japanse kip curry
55 min
Steak Stroganoff
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 h 15 min
Kip met amandelen
25 min