![Mediterrane kippenpastei Mediterrane kippenpastei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bcfaaf4-f20b-4a09-b709-82d29c1bf09a/Derivates/fd3197b5-9e87-4bce-8ff9-0cc62ded4d72.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Snelle kaassoufflés
45 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Penne met tonijn
35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min