Mediterrane kippenpastei
TM5 TM6

Mediterrane kippenpastei

4.2 (5 ratings)

Ingredients

  • 70 g Kalamata olijven, ontpit
  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui, in 4 gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g bloem
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
  • 1 pak bladerdeeg (275 g)
  • 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren

Nutrition
per 1 portie
Calories
1612 kJ / 385 kcal
Protein
29 g
Carbohydrates
24 g
Fat
19 g
Fibre
4.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes