Devices & Accessories
Lam in korst op Italiaanse wijze
Prep. 15 min
Total 5 h
4 porties
Ingredients
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
24.8 g
Calories
1182 kJ /
282.5 kcal
Fat
19.2 g
Fibre
0.5 g
Carbohydrates
1.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ontvangen & genieten
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Karamel varkensvlees
45 min
Vanillevla met rabarber
50 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Quenelles met waterkerssaus
2 h 45 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Mojito
10 min
Margarita
10 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 h
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 h