![Lam in korst op Italiaanse wijze Lam in korst op Italiaanse wijze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a3394f2-bd18-4b46-b3ca-ec099f215055/Derivates/b4ce8b75-e9c2-44e4-bb8a-f47043887686.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 19.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ч. 30 мин.
Tonijnkroketten
1ч. 30 мин.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
No ratings
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1ч. 30 мин.
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
No ratings
Japanse kip curry
55min
Courgetteomelet
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Aardbeiendaiquiri
10 min