Devices & Accessories
Cottage pie
Prep. 25 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optional)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optional)2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
32 g
Calories
3165 kJ /
755 kcal
Fat
47 g
Fibre
3.9 g
Carbohydrates
49 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Soefganiots
2h
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kalkoenburgers
1h 25min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min