Devices & Accessories
Steak au Poivre
Prep. 20 min
Total 20 min
4 porties
Ingredients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Fat
44 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ontvangen & genieten
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pastasalade met forel en groenten
Ninguna valoración
Loempia’s
55min
Steak Stroganoff
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gevulde kalkoenborst
Ninguna valoración
Balletjes in Spaanse saus
55min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalmsoufflé
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Mousse van ham
10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min