Devices & Accessories
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Prep. 20 min
Total 1 h 50 min
6 stuks
Ingredients
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
7 g
Calories
2651 kJ /
638 kcal
Fat
55 g
Carbohydrates
42 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekker smullen
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 h
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Glutenvrije kerstfruitcake
No ratings
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 h 30 min
Veen- en vlierbessen punch
No ratings
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 h 50 min
Confituur van ananas en gember
40 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Kip- en aspergetaartjes
1 h 35 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min