Devices & Accessories
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Prep. 40 min
Total 5 h
8 porties
Ingredients
Deeg
-
zout2 tl
-
fijne suiker1 ½ tl
-
melk2 el
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld15 g
-
water warm1 el
-
bloem50 g
-
bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)200 g
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
mozzarella50 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie1 el
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)200 g
-
venkel in dunne schijfjes100 g
-
snijbiet in stukken (2 cm)200 g
-
verse dille (optional) fijn gehakt1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
water200 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Samenstelling
-
bloem om te bestrooien
-
verse geitenkaas verkruimeld80 g
-
ei1
-
melk1 el
-
zonnebloempitten2 - 3 el
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Protein
2.2 g
Calories
328.5 kJ /
78.5 kcal
Fat
5.6 g
Fibre
0.4 g
Carbohydrates
4.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ontvangen & genieten
9 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
No ratings
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
No ratings
Duitse brunch
1 h 15 min
Borscht
50 min
Brioche
5 h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Lamsspiesjes
No ratings
Quinoakoekjes
1 h
Detoxsapje met appel en peer
10 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 h 30 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min