Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
TM5 TM6

Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas

4.0 (1 rating)

Ingredients

Deeg

  • 2 tl zout
  • 1 ½ tl basterdsuiker
  • 2 el melk
  • 15 g verse gist, verkruimeld
    or 2 tl gedroogde gist
  • 1 el water, warm
  • 300 g bloem
  • 3 eieren, medium (53-63 g)
  • 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)

Vulling

  • 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
  • 50 g mozzarella
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
  • 1 el olijfolie
  • 100 g venkel, in dunne schijfjes
  • 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
  • 200 g water
  • 1 el verse dille, fijn gehakt (optional)
  • ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper

Samenstelling

  • bloem, om te bestrooien
  • 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
  • 1 ei
  • 1 el melk
  • 2 - 3 el zonnebloempitten

Nutrition
per 1 portie
Calories
328.5 kJ / 78.5 kcal
Protein
2.2 g
Carbohydrates
4.8 g
Fat
5.6 g
Fibre
0.4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes