Devices & Accessories
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Prep. 20 min
Total 1 h 20 min
4 porties
Ingredients
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
21 g
Calories
1806 kJ /
431 kcal
Fat
23 g
Fibre
7 g
Carbohydrates
29 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
No ratings
Tiramisu Smoothie
5 min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
No ratings
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Veelzijdige gladde soep
45 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
No ratings
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Zeevruchtensoep
30 min
Ananas Dessert met Meringue
25 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min