Devices & Accessories
Gegratineerde coquilles
Prep. 15 min
Total 25 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
2646 mg
Protein
101.3 g
Calories
6889.5 kJ /
1646.6 kcal
Fat
113.3 g
Fibre
4.3 g
Saturated Fat
59.1 g
Carbohydrates
51.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Kerst menu
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gougère-soezen met zalmmousse
25 h 35 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 h
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 h
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zalmtartaar
10 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 h 30 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 h
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 h 5 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Chocolademousse
3 h 20 min