Devices & Accessories
Steak tartaar
Prep. 10 min
Total 30 min
6 porties
Ingredients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Fat
5.8 g
Fibre
1.2 g
Carbohydrates
5.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekker en licht
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Bearnaisesaus
15 min
Zalmtartaar
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
No ratings
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 h 25 min
Klassieke sabayon
15 min
Mayonaise
5 min