Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
TM5 TM6

Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus

4.0 (7 ratings)

Ingredients

  • 100 g rode paprika, in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olijfolie
  • 100 g droge witte wijn
  • 1 snuifje saffraan draadjes
  • 2 ansjovisfilets, in olie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 24 rauwe scampis, gepeld
  • 1 snuifje zeezout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 snuifje suiker

Presentatie

  • 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
  • 4 el verse bieslook, fijn gesneden
  • 1 citroen, in 6 partjes

Nutrition
per 1 portie
Calories
435 kJ / 104 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
11 g
Fat
4 g
Fibre
3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes