Devices & Accessories
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Prep. 20 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
5 g
Calories
435 kJ /
104 kcal
Fat
4 g
Fibre
3 g
Carbohydrates
11 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Samen thuis genieten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tarbot met salsasaus
No ratings
Hollandaisesaus
15 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Zeevruchtenstoofpot
1 h 5 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 h 25 min