![Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04043ffc-5fde-46e3-a5bd-97baa6bb41ef/Derivates/f5ee57c1-7d1b-4d74-a4cd-ec36fed18458.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 48 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 89 mg
In Collections
Alternative recipes
Broccoli-ham omelet
35 min
Paaspastei
No ratings
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Amandelverslaving
1h
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
No ratings
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20 min.
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Vloeibare karamel
25 min
Mayonaise
5 Min