Devices & Accessories
Venusschelpen op zeemanswijze
Prep. 10 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optional)½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protein
15.85 g
Carbohydrates
9.08 g
Fat
14.98 g
Fibre
0.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vitello tonnato
13 h
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 h 20 min
Asperge-langoustine terrine
10 h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 h
Quenelles met waterkerssaus
2 h 45 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Gazpacho
1 h 15 min
Gegratineerde coquilles
25 min