![Venusschelpen op zeemanswijze Venusschelpen op zeemanswijze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64212_0-445-2589-2589.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Carbohydrates
- 9.08 g
- Fat
- 14.98 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Pas d’évaluation
Steak tartaar
30 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 分钟
Zalmtartaar
10min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Mousse van tonijn
10min
Forelmousse
5 Min
Romige aspergesoep
25 dk