![Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93bc0a07-052a-4a30-b7a6-27063048021a/Derivates/0386f4e1-a6f2-4c30-a399-fba1c3b55640.jpg)
Compatible versions
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fat
- 59.7 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 216.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
No ratings
Steak tartaar
30 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
No ratings
Pompoen baba ganoush
35 Min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
No ratings
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Rabarberijs
36j 25 menit
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min