Devices & Accessories
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prep. 15 min
Total 3 h 25 min
6 porties
Ingredients
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
216.8 mg
Protein
79.7 g
Calories
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Fat
59.7 g
Fibre
6.8 g
Saturated Fat
11 g
Carbohydrates
10.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ouders verwennen
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vitello tonnato
13 h
Vegan feta in olie met kruiden
No ratings
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Groen gekleurde eieren
No ratings
Dracula bloed
No ratings
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
No ratings
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 h 5 min
Pulled Pork
No ratings
Gembersoep met rode paprika
50 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Lamsstoofpotje
1 h 45 min
Bearnaisesaus
20 min