Devices & Accessories
Kippenborstfilet met topping van courgette
Prep. 10 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
25 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Fat
13.9 g
Fibre
1.9 g
Carbohydrates
4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Focus op gevogelte
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vleesgehaktbrood met champignons
1 h 5 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 h 50 min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
No ratings
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 h
Ratatouille
40 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 h
Tomaat basilicum spread
5 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min