Devices & Accessories
Zalmtartaar
Prep. 10 min
Total 10 min
6 porties
Ingredients
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Fat
10 g
Fibre
0.5 g
Carbohydrates
1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
No ratings
Kaascrackers
2 h 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 h 30 min
Pudding met aardbei en peer
No ratings
Steak tartaar
30 min
Ananaspakketjes
1 h
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 h 25 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Forelmousse
5 min