Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 30 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fonds d'artichaut, cuits et coupés en morceaux
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 939 kJ / 225 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 15.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho de tomate
20min
Ratatouille
40 min
Soufflé au fromage express
50min
Gratin de courgette à la provençale
40 min
Dip d'asperges blanches
15min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Champignons farcis
45min
Légumes farcis
1h 20 min
Schiacciata aux raisins
2 Std.
Focaccia aux fanes de navet
3 godz. 15 min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15 min