Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'épinards frais
- 20 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 120 g de lait
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1172 kJ / 282 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 20.8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Gratin de courge
1 Std.
Flans de poireau
35 Min
Flans de petits pois
1 Std.
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Flan d'aubergine
1 Std.
Gaufre de légumes
35 Min
Galettes de céleri et carotte
30 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 Std.
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Gratin de blettes
1 Std.
Chou-fleur en soufflé
55 min