Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'épinards frais
- 20 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 120 g de lait
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1172 kJ / 282 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Carbohydrates
- 4.8 g
- Fat
- 20.8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Flans de petits pois
1u.
Gratin de fenouil
35 Min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Soufflé aux artichauts
50 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40 Min
Flan d'aubergine
1u.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flans de poireau
35 Min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 Std. 30 Min