Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de lait
- 60 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 60 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 poires, détaillées en dés
- 100 g de roquefort
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Flan express au roquefort
30min
Figues farcies
20 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Crème de roquette au chèvre
30min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min