Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho de betterave
10 min
Flan express au roquefort
30min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Breizh bowl
13h
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min