Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Roulés de dinde aux pruneaux
35 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 Std.
Crème brûlée à la carotte
3h 25 min.
Bouchées chèvre-raisin
1u.
Gratin de raisin en sabayon
20 Min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1 Std. 15 Min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1u.
Crumble tomate-chèvre
35 Min