Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40min
Soufflé au caramel
35 Min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.