Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 poires Angélys, non épluchées
- 20 g de pignons de pin, torréfiés
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec, en morceaux
- 50 g de miel de romarin
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 15.3 g
- Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45min
Verrine exotique
5 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1 Std.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Gratin de poireaux à l'orange
1 Std.
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min