Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 30 g de parmesan râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1341 kJ / 322 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Carottes à l'orange et au cumin
40 min
Carottes au cumin
35min
Carottes parfumées
5 Min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Ratatouille
40 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Gratin de courge
1h
Flan d'aubergine
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h