Devices & Accessories
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
knoflookpoeder1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoten, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd100 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegangroentebouillonpasta vegan1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
verse tijm om te garneren2 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
11 g
Calories
2767 kJ /
661 kcal
Fat
36 g
Fibre
4.4 g
Carbohydrates
71 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Worst met erwtenrisotto
30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Green Godess Salade
20 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Rucola taart
No ratings
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 h
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min