![Walnotenrisotto met gebakken tomaten Walnotenrisotto met gebakken tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d72d4535-89c4-4688-b5f8-7dbf765856fc/Derivates/b669a98d-31dc-4447-aabd-fb05d802af38.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
or 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min