Devices & Accessories
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Prep. 10 min
Total 30 min
6 portie
Ingredients
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
525 mg
Protein
11 g
Calories
1322 kJ /
316 kcal
Fat
26 g
Fibre
4 g
Saturated Fat
7 g
Carbohydrates
15 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Veelzijdige gladde soep
45 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 h 20 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
No ratings
Flatbread met peer en geitenkaas
3 h
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
No ratings
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
No ratings
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Hartige taart met savooiekool
1 h 30 min