![Indiase groentencurry Indiase groentencurry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2FF212E-0AF3-4355-87FE-D79DB0645C4E/Derivates/A624ECAB-386E-4ADB-ACE5-CD54F9901D5D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ tl korianderzaad
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl kardemomzaad
- ½ tl mosterdzaad
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 verse rode chillipeper, klein, zaden verwijderd, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 tl gemalen kurkuma
- 400 g kokosmelk
- 100 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
or 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 2 tl zout
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 150 g bloemkool, in roosjes
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 100 g diepvriesdoperwten
- 2 takjes verse koriander, alleen de blaadjes
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1642 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 6.8 g
Alternative recipes
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
No ratings
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Bloemkool korma
2h 20min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 分钟
Ratatouille
40 分钟
Boekweit met champignons
25 dk
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
No ratings
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Chili non Carne
1 Std.
Stoofgerecht met tofu
30 Min