Devices & Accessories
Indiase groentencurry
Prep. 20 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
9 g
Calories
1642 kJ /
395 kcal
Fat
23 g
Fibre
6.8 g
Carbohydrates
36 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Stevige linzenchili
50 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Bloemkool korma
2 h 20 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Pompoenbrood
1 h 45 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min