Devices & Accessories
Mediterraanse parelgerstrisotto
Prep. 15 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optional)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
16 g
Calories
2159 kJ /
517 kcal
Fat
23 g
Fibre
8.5 g
Carbohydrates
52 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Go vegan!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Worst met erwtenrisotto
30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
No ratings
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Bibimbap burrito
45 min
Vegetarische Wellington
2 h 10 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min